Orijentirci „Čelika“ krenuli po sedmu uzastopnu titulu na Fruškoj gori

FRUŠKA GORA, 24. mart 2024 – Planinarski sportski klub „Čelik“’ počeo je odbranu titule šampiona Lige Srbije u planinarskoj orijentaciji, koja je u vlasništvu kluba šest prethodnih sezona, na Stražilovu na Fruškoj gori, gde je održano prvo kolo ovogodišnjeg takmičenja. Ekipe “Čelika“ osvojile su četiri medalje: tri zlatne i jednu srebrnu.

Na takmičenju je učestvovalo 25 ekipa u takmičarskom i 10 u rekreativno delu iz osam planinarskih klubova, među kojima je bilo i pet ekipa „Čelika“ u takmičarskom i pet5 u rekreativnom  delu.  „Čelik“ je nastupio u ženskoj pionirskoj kategoriji, u obe seniorske i obe veteranske kategorije. Najznačajniji rezultat po klub, predstavlja osvajanje zlatne medalje ženske pionirske ekipe, koja je bila u sastavu: Ema Radosavljević, Anka Ranković i Nina Radosavljević. Zlatnu medalju osvojila je i muška seniorska ekipa koju su činili: Saša Nikolić, Aleksandar Živojinović i Danijel Mitrović, kao i muška veteranska ekipa -Dragan Pavlović, Dejan Ranković i Dragutin Jeremić. Ženska seniorska ekipa, Biljana Aranđelović, Jelena Stanković i Nataša Vasojević, osvojila je drugo mesto i srebrnu medalju.

„Čelik“ je imao i četiri ekipe u rekreativnom delu, od kojih je jedna pobednik, ekipa u sastavu Saša Pavić, Radovan Parović i Vladan Paunović. Tako je „Čelik“ u prvom kolu, bio među najuspešnijim klubovima.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!